Voorwaarden

Voorwaarden

Het betreft huren van paraplu’s voor gelegenheden voor één (1) dag, 24 uur. Paraplu’s dienen altijd vervoerd te worden in de daarvoor bestemde parapludoos/paraplubak, op deze manier is vervoerschade uitgesloten en blijven ze schoon.
Als de goederen retour zijn in ons magazijn, worden ze gecontroleerd en geteld. Deze telling is bindend. Paraplu’s die kapot, vies of helemaal niet terugkomen worden in rekening gebracht.

De huurder is bekend met het feit dat vermiste of kapotte paraplu’s in rekening worden gebracht of met de betaalde borg worden verrekent. De prijs per paraplu bedraagt €5,00 de prijs van de love- storm- en hartparaplu €12,50.
De huurder stemt toe dat de verhuurder alle schade of vermissing, toegebracht aan de zaak, met de borg verrekend, of gefactureerd wordt.

Retourneren

De gehuurde zaak wordt altijd één werkdag na gebruik opgehaald dan wel teruggebracht. Zodra de gehuurde paraplu’s terug zijn wordt uw borg minus eventuele schade aan u terugbetaald.

Annuleren

Annuleren van de bestelling is kosteloos en kan tot uiterlijk één (1) week voor de afleverdatum gedaan worden. Kosten bij annulering, minder dan een week voor afleverdatum zijn:

  • 6 tot 4 dagen tot afleverdatum: 10% annuleringskosten.
  • 3 tot 2 dagen tot afleverdatum: 25% annuleringskosten.
  • 1 dag van te voren of op de dag zelf: 100% annuleringskosten.

Wanneer de bestelling al verstuurd is met één van onze vervoerders, is annuleren niet meer mogelijk.

Huurovereenkomst

Wanneer u via de website besteld, gaat u direct akkoord met onze huurovereenkomst.